Become a Member

Your membership in NHF will impact 7 billion lives on this Planet.

Join Us


Support NHF’s Work!

Please consider making a gift today to support the NHF’s work.

Donate


Free e-List

Get the latest updates impacting your health and health freedom!

Subscribe

 

Honig vor Gericht:  Sind Pollen aus gentechnisch veränderten Pflanzen im Honigerlaubt oder verboten?

http://www.vgh.bayern.de/BayVGH/documents/PM_monsanto_20122803.pdf

De Codex Alimentarius Commissie is een internationale organisatie opgericht in 1963 onder auspiciën van de World Health Organization (WHO) en de Voedsel-en Landbouworganisatie (FAO) om twee belangrijke, genoemde doeleinden:

(1) Het wegwerken van belemmeringen voor internationale handel in voedingsmiddelen, en

( 2) De bescherming van de consument tegen onveilig voedsel.

Te dien einde, Codex gemaakt diverse commissies om voedsel normen en richtlijnen voor deze voedingsmiddelen en dranken elke inhoudelijke commissie overwoog (sommige andere commissies werden belast met het ontwikkelen van meet-en algemene beginselen van bedrijfsvoering) te ontwikkelen.

Humans Breathe-Eat-Drink all many years more and more Toxic Chemicals your own Governments allow this!

Humans they must pay tax and their own Poisoning

The 100% of Evidence show us the Honey Bees

You find the Evidence in all Beeproducts

'Fructose in your Fruit-Vegetable-Honey is allways with Chemical- and Pharmaceutical Toxic Chemicals ans work as a Catalyst let Cancercells grow' 

Een van die commissies was en is nog steeds bekend als de Codex-comite voor voeding en voeding voor de voeding toepassingen. Dit is het comite dat de normen en richtlijnen voor zorgt, onder andere, vitamine-en mineralensupplementen. Dit is de commissie die wil om hun potenties te verlagen tot de buurt van waardeloosheid, en zo heeft de aandacht getrokken van de vrijheid van gezondheid activisten over de hele wereld.

De National Health Federation

Toen de National Health Federation - 's werelds oudste vrijheid van gezondheid organisatie en de enige met een plaats aan de Codex tafel - het eerst begonnen met het bijwonen van de Codex vergaderingen in 1997, deed het dit alleen met de status van een journalist. Dan, een paar jaar later, de NHF begonnen met het bijwonen van de Codex vergaderingen als lid van de Amerikaanse Codex delegatie, die al snel werd gevolgd door de eigenlijke geaccrediteerde status die Codex aan NHF als een internationale niet-gouvernementele Observer (INGO).

INGO status bij de Codex staat NHF om alle vergaderingen bij te wonen, uit te spreken in de vergaderingen, schriftelijke stukken aan de andere deelnemers, en in real time met de deelnemers communiceren. Op het eerste NHF is nogal "radicale" en unieke positie bevordering van de gezondheid vrijheid werd gezien als een belemmering van andere afgevaardigden op hun mondiale agenda beperkende voedsel normen en richtlijnen die zouden zowel internationaal als in eigen land worden toegepast maken. En in feite is het nog steeds door sommigen, maar een groeiend aantal deelnemers nu nog te respecteren en te ondersteunen NHF de pro-vrijheid van gezondheid functies bij deze vergaderingen.

Een zaak Voorbeeld

Een recente zaak in het bijzonder illustreert dit zeer reële verandering. Op de 2009 Codex Nutrition vergadering in Düsseldorf, Duitsland, de NHF vrijwel eigenhandig gestopt met de voortgang van een richtsnoer van 'dumbed down "Nutrient referentiewaarden (NRW) (de Codex gelijk aan RDA) die anders zou zijn verstreken, zonder oppositie. De voorgestelde Richtlijn zou hebben verminderd de NRW voor vitamine C uit een reeds hopeloos lage 60 mg / dag tot een nog lagere 45 mg / dag! De B-vitaminen werden eveneens worden verlaagd, evenals vitamine A en magnesium. Het was belachelijk en de NHF zei ja, en pleitte vrijwel alleen bijna een uur om uiteindelijk te slagen in het stoppen van deze NRV richtsnoer van oprukkende. Het was een prachtige overwinning.

Het volgende jaar, was op de 2010 Codex Nutrition vergadering gehouden in Santiago, Chili, de impuls voor dit richtsnoer is zo grondig gestopt dat tegen die tijd vele andere delegaties van de NRV-richtsnoeren tegen en ze werden weer gestopt, deze keer gemakkelijker. In november 2011 dit succes voort ten laatste Codex vergadering, maar de laatste strijd over dit onderwerp is te komen in december, toen die commissie vergadert nog maar eens om te debatteren over NRV niveaus.

Codex Is Belangrijk

Vaak met de kreet "mondiaal denken, maar lokaal handelen" piep in mijn oren, ik ben gevraagd door anderen over het echte belang van de Codex voor lokale gemeenschappen. Voor veel mensen lijkt het erop dat de federale regering, samen met zijn bereid dienstmaagden van de 50 staten, is de belangrijkste boosdoener die het afsluiten van gezonde voeding, op basis van rauwe melk tot nieuwe voedingssupplementen. En dat is waar - tot op zekere hoogte. Echter, door middel van verschillende internationale organisaties en verdragen (de Wereldhandelsorganisatie, en de CAFTA, sanitaire en fytosanitaire en technische handelsbelemmeringen overeenkomsten) en nationale wetgeving, heeft de Verenigde Staten steeds meer gebonden aan het Verdrag voortvloeiende verplichtingen en wetten om de Codex te nemen normen in onze binnenlandse spijswetten.

Die wetgevers en ambtenaren met enige kennis over het onderwerp zou kunnen zeggen dat een nationale regeling als het voedingssupplement Volksgezondheid en Onderwijs Wet van 1994 (DSHEA) zal beschermen supplementen van al te restrictieve Codex-normen. Toch is de realiteit is dat we worden ingesloten door een matrix van de Codex richtlijnen en normen die onze eigen ministerie van Landbouw en Food and Drug Administration gretig te volgen waar en wanneer mogelijk is.

Bovendien, onze eigen voedingsindustrie houdt van de Codex richtlijnen en normen want dan kan dan meer van zijn ontaarde food producten te verkopen in de hele wereld zonder handelsbarrières en de bijbehorende kosten. Met behulp van de Codex voedsel normen die vernederd en besmet voedsel te bevorderen, deze grote food bedrijven hebben dan de handel portals die ruit duidelijk, terwijl echt gezonde producten tot slam tegen de ondoorzichtige barrières. Dat is hoe onze wereld wordt gemaakt deze dagen. En het is een wereld die in toenemende mate bevat zelfs ons.

Het antwoord is voor ons allemaal dat de sirene kreet van de mainstream media over gezondheid en voeding is echt gevaarlijk voor onze gezondheid, en dat herkennen door op te treden samen met andere gelijkgestemde mensen die waarde hechten aan het welzijn, kunnen we onze eigen gezonde gemeenschappen die zal ondersteunen en voeden ons.

"It is not the function of our Government to keep the citizen from falling into error,
It is the function of the citizen to keep the Government from falling into error."

 
    

-- Robert Houghwout Jackson, 
Chief Judge at the War-Crimes Tribunal in Nuremberg
 
Hans van den Broek - Stalen Enk 16 - 6881 BR Velp - Netherlands - Tel: +31 26 362 1449 - Email: